top of page

Prosjektering av historieformidling

Gjennom årene vi har drevet Metalldetektorbrødrene, har vi prosjektert og gjennomført ulike arrangementer rundt historieformidling. Vi får jevnlig forespørsler om å være med å planlegge historieformidling og synes det er kjempespennende. Om du har en prosjektidé du ønsker hjelp til å få i gang, har vi erfaring med historieformidling som vi kan bidra med.

Joakim i gruppen har skrevet en masteravhandling om historieformidling, hvor han har forsket på formidlingsstrategi og kriterier for vellykket formidling. Gjennom arbeidet har han skaffet seg mye kompetanse på området som kan være gull verd å ha med seg i ulike prosjekter.

Send oss en melding via kontaktfanen om du er nysgjerrig på hva vi kan bidra med. Du kan også rette en e-post direkte til Joakim på følgende adresse: joakim@detektorbrodrene.no. Pris avhenger av prosjektets omfang, og må derfor vurderes etter at vi har fått presentert formidlingsideén.

Ingen formidlingsprosjekter er i utgangspunktet for store eller for små. Vi kan også være en sparringspartner eller en "kritisk venn" som kan komme med innspill i prosjekteringen. Bildet viser et eksempel på det, hvor vi har vært deltagende i et nettverk rundt prosjektet "InderøyEventyr".

3.jpg
bottom of page