top of page
  • Metalldetektorbrødrene

NY TRYKKSAK: OPP AV JORDA

Det føles som det var i går av vi stolt kunne holde boken vår "Stjørdal i historien" i hånda for første gang. Alt slitet med å få verket så godt som vi ønsker blir fort glemt når man får se resultatet. Slik var det bronsealdersenteret og nå kan vi nok en gang klappe oss selv fornøyd på skuldra og si "job well done". I tillegg til arbeidet med bronsealderens liv og mystikk i Hegra, jobbet vi parallelt med "Opp av jorda" - en trykksak på 60 sider som presenterer gjenstandsfunn fra Stjørdal de siste 150 årene.


Denne gangen har vi ikke invitert med oss noen medskribenter. Vi har gått tilbake til røttene og skrevet, satt og produsert trykksaken selv. Likevel må vi få takke Asgeir hos Avtrykk for igjen å ha vært tilgjengelig for samtaler og et godt trykket verk. Vi vil også takke Severin Eskeland ved Eskeland Electronics (www.detektor.no) for gode samtaler underveis. Det er Severin og detektormerket XP som har fått prydet baksiden denne gangen.

Dette innlegget skal ikke bli en lang sammenfatning av jobbet, veien mot målet osv. Vi vil i stedet informere om at dere fra onsdag 10. november har mulighet til å bestille verket direkte her på nettsiden vår, på Facebook eller via e-post.


Vi markerer lanseringen med et bokslipp på "Den gamle skole" 10. november fra klokken 18:00 til 20:00. Her vil også Joakim presentere noe av innholdet. Alle som er interessert, fascinert og nysgjerrig er hjertelig velkommen innom. Det er gratis inngang og man før muligheten til å få tak i trykksaken først. I tillegg vil vi selge kaffe og ha en liten loddtrekning med en ganske så eksklusiv premie.


HJERTELIG VELKOMMEN TIL DEN GAMLE SKOLE ONSDAG 10. NOVEMBER!

bottom of page