top of page

Demonstrasjoner

Metallsøking er en spennende hobby, men den krever at man har god kjennskap til gjeldende lovverk og retningslinjer. Siden hobbyen fikk en oppsving, har det vært uheldige episoder hvor personer med lite kjennskap til lovverket har tråkket feil. Dette får flere uheldige konsekvenser. For arkeologer og forvaltning kan man miste verdifull informasjon ved at metallsøkere rører rundt i gjenstanders kontekst. For metallsøkeren kan det ende i bøter og (i verste fall) fengselsstraff.

 

Vi gjennomfører foredragskvelder hvor vi gjennomgår det viktigste en må vite før man går ut på en åker for å søke. Lovverket presenteres og vi deler også våre beste tips for hvordan man kan søke. Vi skisserer også prosessen vår fra idé om søkeområde til området er gjennomsøkt.

 

Om du/dere er inne på tanken å avholde en demonstrasjon eller kurs, kan vi stille opp. Du sender forespørsel enten via kontaktfanen her på siden, eller ved å sende en e-post til joakim@detektorbrodrene.no. Prisen vi bruker å ta er 3000,- (tillegg for kjøring ved lengre distanser). 

6.jpg
bottom of page